Een dag mee in de cabine van Marissa

Op dinsdag 13 maart ging ik mee op pad met Marissa. Marissa rijdt voor ons bij FRS zeecontainers. Zij doet er de rit Rotterdam – Kallo.

We zijn om 5u55 vertrokken op de staanplaats met een lege container. De rit bracht ons naar Euromat in Rotterdam. Hier kon ik helaas het bedrijf niet mee binnen. Dit om veiligheidsredenen, ze zijn er zeer streng dus moest ik even wachten bij de security.

De lege container werd afgehaald en er werd een volle weer opgezet. Marissa pikt me bij de security weer op om zo verder richting Katoen Natie te Kallo te rijden. Bij Katoen Natie kon ik wel mee binnen wat een super leuke ervaring was. We gingen hier op zoek naar de lege container die Marissa via de boordcomputer had doorgekregen. Al snel vonden we de juiste container. Vervolgens gingen we de volle container los koppelen en dan de lege weer aankoppelen. Nu enkel nog de papieren in orde brengen en we konden weer vertrekken naar de staanplaats.

Ziezo de werkdag zit erop en de vrachtwagen met lege container staat gereed voor de nachtchauffeur. Marissa blaast de cabine proper en zorgt dat ze alles netjes achterlaat. Zo kan haar college in een propere cabine aan zijn nachtrit beginnen.

Het was een super leuke ervaring om met Marissa mee te rijden en fijn om te zien en horen hoe tevreden ze is met haar job en de diensten die we haar geleverd hebben.

Dana Polutnik – 24/7 Chauffeursdiensten Antwerpen

Een dag in de cabine van Marissa

 

 

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52