24/7 aanwezig bij Warmste Truckrun

Ten voordele van VZW Rondpunt, dat zich inzet voor verkeersslachtoffers en hen bijstaat organiseert VZW Limburgse Truckers dit jaar tijdens de Warmste Week van Studio Brussel voor het eerst de Warmste Truckrun. Vanuit 4 Limburgse gemeenten zal een colonne vrachtwagens vertrekken richting de oude Ford site in Genk (Henry Fordlaan 8).

Op het terrein zal allerhande nevenactiviteit georganiseerd worden. Uiteraard is 24/7 Chauffeursdiensten hier ook bij aanwezig.

Datum 
Zaterdag 15 december 2018 vanaf 10.30 uur.

Deelname prijs en inschrijving
De prijs om deel te nemen aan het evenement is €15 per voertuig. Deze prijs geldt zowel voor wie wilt deelnemen aan de officiële colonnes als wie op eigen initiatief naar het circuit wenst te komen met de vrachtwagen (lees verder voor details). Na inschrijving is uw deelname pas bevestigd na betaling van het inschrijvingsgeld op onze rekening. Wie wenst deel te nemen dient zich in te schrijven voor 8 december 2018 en ook uiterlijk te betalen voor deze datum. Zo zijn we zeker dat uw betaling tijdig binnen is op de bank.

Startlocaties
* Beringen – nieuwe parking Gheys transport, Industrieweg 158
* Lanaken – Europark, loods Gobo
* Overpelt – Europalaan 17, personeelsparking Profel
* Sint-Truiden – Vergro

Details
Iedere chauffeur die deelneemt met de vrachtwagen, zijnde met de Truckrun of op eigen initiatief, zal een attest krijgen voor de rij- en rusttijden. Startnummers worden per locatie uitgedeeld van 1 tot 100. Startnummers worden toegekend in volgorde van betaling. Chauffeurs die niet met de officiële colonnes meerijden krijgen op het terrein hun startnummer.

Interesse? 
Kijk voor meer informatie op https://warmstetruckrun20185.webnode.be

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52