Over ons

Aangenaam: 24/7 Chauffeursdiensten is de naam

24/7 Chauffeursdiensten heeft als uitzendbureau voor de transportsector een goede naam opgebouwd. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). We bieden opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen. En we verzorgen ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95.

Chauffeurs als collega’s

Het is onze ambitie om hét uitzendbureau voor chauffeurs te blijven. Daarom steekt 24/7 Chauffeursdiensten veel tijd en energie in persoonlijk contact met chauffeurs. Onze intercedenten kennen je persoonlijk en zien je als collega. We willen precies weten wat je ambities en persoonlijke wensen zijn. Zo zorgen we voor een hechte band en betrokken chauffeurs. En op deze manier zijn we in staat om te bemiddelen in een baan als vrachtwagenchauffeur. Een job die honderd procent bij je past.

Verdieping in bedrijfscultuur

24/7 Chauffeursdiensten beschikt over vestigingen in België en Nederland. Vanuit deze locaties werken we voor opdrachtgevers in Vlaanderen en Nederland. Onze vestigingsmanagers en medewerkers verdiepen zich grondig in de bedrijfscultuur en logistieke processen van opdrachtgevers. Zo spelen we in op specifieke wensen en zorgen we voor de juiste match met chauffeurs. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Samenwerkingsverbanden

Als hét uitzendbureau voor chauffeurs staat 24/7 Chauffeursdiensten voor kwaliteit en professionaliteit. Om deze belofte te waarborgen, werken we graag samen met onze zusterbedrijf 1ToDrive. 1toDrive is als uitzendorganisatie gespecialiseerd in internationale arbeidsbemiddeling van vrachtwagenchauffeurs, monteurs, magazijnmedewerkers en productiekrachten.

Maak direct een persoonlijke afspraak

Kennis maken? Onze collega’s hebben de koffie voor u klaar staan!

Graag maken we een persoonlijke afspraak om uw specifieke wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@247cd.be of neem contact met ons op.

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52