Werken bij 24/7

Kom ook bij ons werken!

Heb je interesse om voor 24/7 Chauffeursdiensten te komen werken? Stuur dan een open sollicitatie naar personeel@247cd.be.

Over 24/7 Chauffeursdiensten

24/7 Chauffeursdiensten heeft als uitzendbureau voor de transportsector een goede naam opgebouwd. We zijn gespecialiseerd in de werving, selectie en uitzending van vakkundige vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C(E). We bieden opleidingstrajecten aan voor de vrachtwagenchauffeurs van morgen. En we verzorgen ook het verplichte nascholingstraject volgens de richtlijnen van Code 95.

De bedrijfscultuur

24/7 Chauffeursdiensten beschikt over vestigingen in België en Nederland. Vanuit deze locaties werken we voor opdrachtgevers in Vlaanderen en Nederland. De collega’s van alle vestigingen werken nauw met elkaar samen en er heerst een informele werksfeer. Geen mantelpak of maatpak maar gewoon in je spijkerbroek naar het werk. Er worden regelmatig activiteiten voor collega’s georganiseerd om ook op informele wijze kennis te maken met elkaar. Vanaf dag één kom je terecht in een warm bad en word je gestimuleerd om het beste uit jezelf naar boven te halen door middel van coaching en training.

Maak direct een afspraak

Kennis maken? Onze collega’s hebben de koffie voor u klaar staan! Stuur een mail naar info@247cd.be of neem contact met ons op.

Ben jij die uitzendconsulent(e) die toe is aan een nieuwe uitdaging??

24/7 Chauffeursdiensten is op zoek naar een nieuwe collega voor de regio Oost- en West-Vlaanderen. Ben jij de consulent(e) die op zoek is naar meer uitdaging, die z’n eigen ideeën wil omzetten in actie, die zich vast kan bijten in een zaak en niet loslaat totdat er succes is geboekt, dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn.

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52