Veel gestelde vragen

Graag komen wij met u in contact om uw wensen en behoeften te bespreken. Na een kennismaking ontvangt u van ons een op maat gemaakt offerte.

Wekelijks ontvangt u een contract waarop u de uren van de chauffeur kan ingeven.

Dit contract ontvangen wij graag ingevuld en ondertekend terug uiterlijk op dinsdag vóór 12 uur in de week na de prestatieweek.

U vindt de algemene voorwaarden onder de pagina ‘downloads’ op onze website.

24/7 Chauffeursdiensten brengt werknemers en werkgevers in de transport- en logistieke wereld bij elkaar. We houden ons bezig met het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vakkundige medewerkers voor uw bedrijf. 24/7 Chauffeursdiensten neemt de werkgeversrisico’s voor u uit handen, doordat we wettelijk werkgever worden. Zo kunt u zorgeloos ondernemen. Als ondernemer plukt u de vruchten van samenwerken met 24/7 Chauffeursdiensten: u profiteert van deskundig advies en u beschikt over flexibele medewerkers, zonder dat u risico bij ziekte of verzuim loopt.

Graag maken we een afspraak om de flexibele behoefte van uw bedrijf in kaart te brengen.

Neem voor een offerte-aanvraag contact op met 24/7 Chauffeursdiensten. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze website. Of neem telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

We maken graag een afspraak om uw wensen en behoeften te bespreken. Vervolgens ontvangt u een op maat gemaakte offerte.

Zoekt u als opdrachtgever of transporteur een vakbekwame chauffeur? Met behulp van het formulier ‘vacature aanmelden’ meldt u razendsnel een vacature aan bij 24/7 Chauffeursdiensten. Als de aanmelding verstuurd is, neemt de dichtstbijzijnde vestiging zo snel mogelijk contact op om uw vacature en bijbehorende wensen te bespreken.

Bent u als werkgever op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C of CE? We helpen u graag bij de zoektocht naar uw nieuwe medewerker! Bij 24/7 Chauffeursdiensten werken chauffeurs met ieder hun eigen specialisme.

Denk onder andere aan:

  • Betonmixer chauffeurs
  • Chauffeurs winkeldistributie
  • Bakwagenchauffeurs
  • Trekker oplegger chauffeurs
  • Tankwagenchauffeurs
  • Etc.

Onze chauffeurs zijn fulltime of parttime beschikbaar. De ene chauffeur werkt graag binnen de landsgrenzen, de ander rijdt graag internationaal en vindt het niet erg om heel de week van huis te zijn.

Vacature aanmelden

Meld uw vacature direct aan, stuur een e-mail naar info@247cd.be of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging.

24/7 Chauffeursdiensten is jouw juridisch werkgever. Alle formulieren die de werkgever moet invullen, kun je mailen naar info@247cd.be.

Vergeet niet je naam te vermelden. 24/7 Chauffeursdiensten vult deze formulieren voor je in en stuurt ze terug. Naar jou of naar de desbetreffende instantie.

We kunnen voor je nakijken welke uren de opdrachtgever heeft doorgegeven. Klopt dit aantal volgens jou niet? Geef dan de gewerkte uren/verblijfskosten (bij voorkeur onderbouwd) aan ons door. Op basis hiervan nemen we contact op met de opdrachtgever om dit op te lossen.

Klachten of problemen kun je melden bij je contactpersoon van 24/7 Chauffeursdiensten. Afhankelijk van de aard van de klacht (administratief of werkgerelateerd) stellen we alles in het werk om een oplossing te vinden.

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52