Sollicitatieprocedure

Hoe verloopt solliciteren bij 24/7 Chauffeursdiensten?

De collega’s van 24/7 Chauffeursdiensten willen jou graag beter leren kennen. Om jouw ideale baan als chauffeur te kunnen vinden, is die kennis erg belangrijk. We zijn niet alleen geïnteresseerd in je werkervaring als vrachtwagenchauffeur, maar we verdiepen ons ook in je wensen, behoeften en ambities. Tussen het eerste contact met 24/7 Chauffeursdiensten en je eerste werkdag doorlopen we samen een aantal stappen. Graag lichten we deze stappen kort toe.

Stap 1: Inschrijving

Je kunt elke werkdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur binnenlopen op onze dichtsbijzijnde vestiging. Vergeet dan niet een geldige identiteitskaart, rijbewijs en een recent CV mee te nemen. De snelste manier om je in te schrijven is via onze website. Gebruik daarvoor het open sollicitatieformulier rechts op deze pagina of solliciteer direct op de baan die jou het meeste aanspreekt. Vergeet niet om je CV bij te voegen. Je mag het CV uiteraard ook later via e-mail toesturen of meebrengen naar het gesprek.

Stap 2: Kennismaking

Nadat we jouw inschrijving hebben ontvangen, nemen we contact op om een afspraak in te plannen met één van onze collega’s . We willen zo veel mogelijk van je weten: je opleiding, je werkverleden en jouw wensen voor een baan als fulltime of parttime vrachtwagenchauffeur. Op basis van deze informatie gaan we aan de slag om de juiste match te vinden. We kijken naar het vacatureaanbod én de bijbehorende opdrachtgever. De opdrachtgever moet immers wel passen bij wat jij zoekt. We bespreken vervolgens met jou of de baan je aanspreekt en of je op gesprek wil bij de opdrachtgever.

Stap 3: Voorstelronde bij werkgever

Als de openstaande vacature je aanspreekt, stellen we je graag voor aan je toekomstig opdrachtgever. We nemen contact op, bespreken je cv en geven toelichting op wat jij zoekt in je nieuwe baan. Mag je op gesprek komen, dan bereiden we dit gesprek samen voor. Je krijgt handige tips over hoe je een goede indruk achter kunt laten om vervolgens aan de slag te kunnen. Deze informatie is ook op onze website te vinden.

Stap 4: De eerste werkdag

Is er een klik tussen jou en je toekomstig opdrachtgever? Dan hopen we natuurlijk dat jij ook een goed gevoel hebt én graag aan de slag wilt. Zo ja, dan regelen we dat je probleemloos aan je eerste werkdag kunt beginnen. Wij maken dan je contract op welke je digitaal van ons ontvangt. Nadat we samen al het benodigde papierwerk in orde hebben gemaakt, kun jij aan de slag bij je nieuwe opdrachtgever. Kom je er na enkele dagen of weken achter dat je toch niet helemaal op je plek zit? Laat het ons weten en we zoeken samen met jou naar een passende oplossing.

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52