Voor werkgevers

Ik zoek een chauffeur

Is uw bedrijf op zoek naar een ervaren chauffeur? U hoeft niet verder te zoeken. 24/7 Chauffeursdiensten heeft de chauffeur die u zoekt in huis. Als hét uitzendbureau voor chauffeurs zijn we gespecialiseerd in het werven, selecteren en uitzenden van vakbekwame chauffeurs.

Daarnaast verzorgen we samen met onze opleidingspartner TA Nederland opleidingen en nascholingen (Code 95) van chauffeurs. En via ons zusterbedrijf 1ToDrive leveren we ook internationale chauffeurs.

Onze diensten

De transportwereld is een dynamische wereld. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Voor werkgevers én werknemers.

24/7 Chauffeursdiensten voelt zich thuis in de transportbranche en is op de hoogte van de laatste trends. We zijn dag en nacht in touw en 24/7 bereikbaar voor iedereen. Interesse in samenwerken? Vraag direct een offerte aan.

Waarom 24/7

Bent u op zoek naar één of meerdere vakbekwame chauffeurs? 24/7 Chauffeursdiensten is hét uitzendbureau voor de transportsector. We zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE.

Voor vaste, parttime en tijdelijke dienstverbanden hebben we de juiste chauffeur in huis. Samenwerken met 24/7 Chauffeursdiensten is een goede keuze. Graag zetten we de voordelen op een rij.

Payroll

Kies als werkgever voor de meerwaarde van payroll. Door middel van payroll kunt u parttime of fulltime gebruik maken van vakbekwame en ervaren vrachtwagenchauffeurs.

Zonder dat u zich als werkgever druk hoeft te maken over de administratieve rompslomp. Dat is in een notendop de kracht van payroll.

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52