Onze diensten

De transportwereld is een dynamische wereld. Het werk gaat 24 uur per dag, 7 dagen in de week door. Voor werkgevers én werknemers. 24/7 Chauffeursdiensten voelt zich thuis in de transportbranche en is op de hoogte van de laatste trends. We zijn dag en nacht bezig en 24/7 bereikbaar voor iedereen. Interesse in samenwerken? Vraag direct een offerte aan.

Werven, selecteren, opleiden en uitzenden van chauffeurs

24/7 Chauffeursdiensten brengt werknemers en werkgevers in de transportwereld en logistieke sector samen. We bieden meer dan een standaard uitzendbureau. We zijn dagelijks in de weer om geschikte werknemers te werven, te selecteren en uit te zenden. Daarnaast richten we ons op de opleiding en nascholing van vrachtwagenchauffeurs voor transport en logistiek.

Vestigingen in België én Nederland

Naast onze vestiging in Antwerpen hebben we ook een aantal vestigingen in Nederland. Er is dus altijd een vestiging in de buurt.

Collega’s en samenwerking

Bij 24/7 Chauffeursdiensten is iedere uitzendkracht een collega. Al onze chauffeurs kennen we persoonlijk. Zo maken we de juiste match tussen vraag en aanbod. Als werkgever ben je dus verzekerd van de beste kandidaat. Voor fulltime en parttime banen. En voor korte en langere periodes. We werken graag intensief samen met opdrachtgevers. Zo houden we de kosten zo laag mogelijk. En waarborgen we een efficiënte planning.

Interesse in samenwerken? Graag maken we een afspraak om je specifieke wensen te bespreken. Stuur een mail naar info@247cd.be of neem contact met ons op via de blauwe button op deze pagina.

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52