Waarom 24/7

Bent u op zoek naar één of meerdere vakbekwame chauffeurs? 24/7 Chauffeursdiensten is hét uitzendbureau voor de transportsector. We zijn gespecialiseerd in het werven, selecteren, opleiden en uitzenden van vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C/CE. Voor vaste, parttime en tijdelijke dienstverbanden hebben we de juiste chauffeur in huis. Samenwerken met 24/7 Chauffeursdiensten is een goede keuze. Graag zetten we de voordelen op een rij.

Betrokkenheid en branchekennis

Onze medewerkers denken graag mee in het vinden van de juiste oplossing voor uw logistieke uitdaging. Als specialisten beschikken wij over actuele kennis van de transportbranche. We verdiepen ons grondig in de cultuur en logistieke processen van uw bedrijf. Het resultaat mag er zijn: de juiste match tussen de vraag naar en het aanbod van vakkundige chauffeurs. En dat 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

Hands-on aanpak, no-nonsens mentaliteit en 24/7 bereikbaarheid

Transport en logistiek zitten in het DNA van 24/7 Chauffeursdiensten. Onze medewerkers zijn afkomstig uit de transportwereld en kennen het klappen van de zweep in deze dynamische branche. We weten hoe belangrijk snelheid, nauwkeurigheid en daadkracht zijn voor logistieke processen. Daar spelen we op in met een hands-on aanpak en een no-nonsens werkmentaliteit. Ook bereikbaarheid is een cruciale factor. 24/7 Chauffeursdiensten is dag en nacht bereikbaar voor u. En tenslotte: met onze vestigingen in België en Nederland zijn we altijd bij u in de buurt.

Binding met betrokken chauffeurs

24/7 Chauffeursdiensten wil hét uitzendbureau voor chauffeurs blijven. Om deze ambitie te realiseren, is de binding met chauffeurs heel belangrijk. Onze medewerkers hechten veel waarde aan persoonlijk contact met chauffeurs. We zien uitzendkrachten als collega’s. De hechte band zorgt voor betrokken chauffeurs. Als opdrachtgever plukt u hier de vruchten van. 24/7 Chauffeursdiensten zorgt voor de juiste klik tussen vraag naar en aanbod van chauffeurs.

Afspraak maken?

Spreekt de werkwijze van 24/7 Chauffeursdiensten u aan? Graag maken we een afspraak om te bespreken wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen. Stuur een e-mail naar info@247cd.be of neem contact op met onze vestiging in Antwerpen.

358

CHAUFFEURS
GEZOCHT

1631

INGEVULDE
VACATURES

11

VESTIGINGEN

718

LEUKE
COLLEGAS

24/7 Chauffeursdiensten
03-238 39 52
03-238 39 52